Намери ни
To Top

Хесе Родригес е лудо влюбен (галерия)

Скандалният испански футболист Хесе Родригес е лудо влюбен и вече не крие новата си тръпка. Той се показа пред света с половинката си Джанира Барм.

Бившият нападател на Реал Мадрид, Бетис и Лас Палмас, който понастоящем играе под наем в Спортинг (Лисабон), е щастлив да има подкрепата на своята любима. Красавицата качи снимка на профила си в “Инстаграм” от тяхна разходка в португалската столица.


На нея двамата са с едни и същи пуловери и си разменят любовни послания.

“Ти и аз, моето всичко”, пише Джанира, на което Хесе отвръща: “Моето бебче, най-красивото”.

Хесе и манекенката са заедно от няколко месеца. Джанира е модел от няколко години. Известна е с прозвището “Каталунската Барби”.

Покрай Барм Родригес изглежда, че най-накрая се кротна. Той сменяше жените една след друга след раздялата си с Аура Руиз. Бившата му също работи като модел.

Двамата се разделиха със скандал преди няколко години. Футболистът заряза знойната мадама малко след раждането на сина им. Мъникът се появи на бял свят със сериозни здравословни проблеми, които продължават и до днес. Аура не спира да обвинява Хесе, че въобще не се интересува от наследника си. Двамата са в непрестанна война.



ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ДЖАНИРА БАРМ ВИЖТЕ ТУК!!!

Ощр от категория Любимец 13