Warning: getimagesize(https://www.sportove.net/wp-content/uploads/2021/03/screenshot311736.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Киеза: Разочарованието е огромно – Sportove
Намери ни
To Top

Киеза: Разочарованието е огромно

Крилото на Ювентус Федерико Киеза прие доста тежко отпадаето на тима му от Порто на 1/8-финала в Шампионската лига. Младокът отбеляза два гола за успеха с 3:2 над „Драконите“, но това не се оказа достатъчно и тимът му отпадна заради повече получени попадения на свой терен.

„Не виждам нищо позитивно след този мач. Исках да продължим и разочарованието е огромно, тъй като след първото полувреме направихме достатъчно, за да се класираме.


Като започнем от многото положения, които създадохме и стигнем до гредата на Хуан Куадрадо. Когато си отпаднал, трябва да анализираш какво се случи, но аз смятам, че през второто полувреме показахме различен характер и заслужавахме да продължим. Искахме да играем на 1/4-финал, но сега ще трябва да се фокусираме върху Серия „А“ и Купата на Италия“, заяви Киеза.

Ощр от категория Шампионска лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558