Намери ни
To Top

Марин Бакалов: Ботев не трябва да разчита на гола преднина

Легендата на Ботев (Пловдив) Марин Бакалов говори пред Sportal.bg преди реванша срещу ЦСКА от полуфиналите на Sesame Купа на България. Славният ветеран на „жълто-черните“ предупреди отбора на Душан Керкез, че не трябва да разчита на този гол преднина от първия мач.

„Има сериозна интрига.


Надявам се да се получи един качествен и добър мач. Мисля, че няма изявен фаворит. Отборът, който подходи по-добре психологически, ще е крайният победител.

Ботев има предимство, но не трябва да разчита на гола преднина. Трябва да подходи изключително мотивирано и тази публика, която ще създаде невероятна обстановка, да подейства като допълнителен стимул за крайния успех.

Публиката е 12-ият играч, дава допълнителни сили. Надявам се Ботев да покаже най-доброто, на което е способен в този момент“, след което даде прогноза с резултат 1:1, с който „жълто-черните“ биха продължили към финала.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558