Намери ни
To Top

Бивш треньор на “Олд Трафорд” фаворит за мястото на Де Дзерби в Брайтън

Мениджърът на Ипсуич Киърън Маккена е първият избор Брайтън за заместник на Роберто Де Дзерби, ако италианецът напусне в края на сезона, съобщава “Гардиън”.

Де Дзерби е свързван с редица европейски клубове, сред които Ливърпул и Байерн (Мюнхен). Именно заради това от клуба правят планове за бърза реакция при евентуално негово напускане.

Маккена и Ипсуич почти си осигуриха втора поредна промоция в английската футболна пирамида и догодина почти със сигурност отборът ще играе във Висшата лига.


„Сините“ са с три точки пред третия Лийдс кръг преди края в Чемпиъншип и ще влязат в елита при точка или повече срещу изпадащия Хъръсфийлд у дома.

Преди да оглави Ипсуич, 37-годишният Маккена беше част от треньорския екип в Манчестър Юнайтед като асистент на Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяер.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558