Намери ни
To Top

Лука Дончич: Коляното ми е още по-зле

Лидерът на Далас Маверикс Лука Дончич говори за проблемите, през които трябваше да премине при победата на своя тим над ЛА Клипърс със 123:93 в петия мач от серията. Словенецът се бореше с настинка, а също така от известно време насам се оплаква и от болки в коляното, като ситуацията не бе различна и след двубоя срещу калифорнийци.

“Опитвах се да не мисля за настинката и за контузията. Беше трудно – не можех да дишам през носа, така че трябваше да го издухвам през цялото време.


Адреналинът обаче беше огромен и знаех, че трябва да бъде концентриран на 100%. Коляното ми е още по-зле след мача, но ще направя всичко по силите си да се подготвя за следващия двубой. Положението не е добро, но ще се опитам да помогна на отбора си да спечели”, заяви Лука.

Звездата на Мавс изигра най-силния си мач от началото на серията, след като записа 35 точки, 7 борби и 10 асистенции при 14/26 стрелба от игра. По този начин той изведе тима си към преднина от 3-2 в серията и сега Далас ще има възможност да сложи точка на спора в събота сутрин на своя територия.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558