Намери ни
To Top

Де Роси поискал съвет от Алегри как да отстрани Леверкузен

Наставникът на Рома Даниеле Де Роси призна, че покрай равенството 1:1 с Ювентус той е поискал съвет от колегата си Масимилиано Алегри как да отстрани Байер (Леверкузен) в полуфиналите на Лига Европа. “Вълците” изостават с 0:2 преди реванша на “БайАрена” в четвъртък.

“Трябва да вярваме, сякаш тази задача е лесна за изпълнение. Няма нужда да прибързваме.


Не е като да ни трябват пет гола, два са достатъчни. Дори попитах Алегри за съвет и той ми отговори, че няма да е проблем дори и да вкараме чак в 60-ата минута. Не се налага да отиваме и да ги бомбардираме. Не бива да тръгваме в атака още от първата минута, защото сме виждали как играят, когато имат свободни пространства. В такива ситуации те са доста труден противник. Когато преодолеят началната преса, те могат да ти създадат проблеми със своите крила. Ние трябва да сме енергични и интензивни, но също така и разумни, знаейки, че мачът ще продължи дълго”, коментира Де Роси след снощното реми.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558