Намери ни
To Top

Гасперини остава верен на Аталанта

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини ще остана начело на отбора и през следващия сезон, твърди “Кориере дело Спорт”. 66-годишният специалист спечели първия си трофей начело на бергамаските в средата на седмицата, когато неговият тим разгроми Байер (Леверкузен) във финала на Лига Европа.

След последния съдийски сигнал на “Авива Стейдиъм” в Дъблин Гасперини намекна, че бъдещето му в клуба е несигурно, визирайки предложението да поеме Наполи.

„Това е като да си женен с деца, но да се запознаеш с много красива жена.


Може би не е много добър пример на го давам по телевизията“, пошегува се опитният треньор.

В последните дни той е имал среща с президента на Аталанта Антонио Перкаси и е получил уверение, че нито един от водещите футболисти няма да бъде продаден през лятото, а в същото време клубът ще направи сериозни инвестниции в нови попълнения за предстоящото участие в Шампионската лига.

Изборът на Гасперини означава, че Наполи ще трябва да се огледа другаде за нов треньор. Като фаворит на боса на “партенопеите” Аурелио Де Лаурентис се очертава Антонио Конте. Другите варианти са Стефано Пиоли и Винченцо Италиано.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558