Намери ни
To Top

Двамата 19-годишни играчи от Премиър лийг, обвинени в изнасилване, са отстранени от отбора си

Двамата 19-годишни футболисти, които бяха обвинени в изнасилване и арестувани по този повод през уикенда, са били отстранени от своя клуб, съобщава вестник “Сън”. Интересното е, че медиите в страната все още не съобщават името на клуба, чиито са тези футболисти. В понеделник стана ясно, че 19-годишен футболист на клуб от Премиър лийг е бил първоначално привикан за разпит, а впоследствие арестуван за нападение и съучастие в изнасилване и е прекарал нощта в ареста още в събота. В неделя негов съотборник също е бил арестуван по подозрение в изнасилване.


Впоследствие двамата футболисти са били освободени под гаранция в очакване на официалното разследване. Предполагаемото престъпление е станало в петък вечер, а оплакването в полицията е подадено часове по-късно.

“Полицията арестува двама мъже, след като бе подадено оплакване изнасилване. 19-годишен мъж беше арестуван по подозрение за нападение и съучастие в изнасилване. Втори 19-годишен мъж бе арестуван по подозрение в изнасилване. Впоследствие двамата мъже бяха освободени под гаранция,” се казва в официалното полицейско съобщение.

Вестник “Сън” допълва, че хората от клуба на двамата футболисти са наясно със ситуацията и двамата вече са отстранени в очакване на следващите законови стъпки. “Тъй като въпросът вече е в ръцете на полицията, футболният клуб няма да прави допълнителни коментари на този етап,” изданието цитира свои източници от неназования тим от Премиър лийг. До този момент единствено от Уулвърхамптън пуснаха официална позиция, с която отричат футболистите да са от техния клуб.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол