Намери ни
To Top

Макларън обяви глобален гигант за нов спонсор

Отборът на Макларън обяви глобалният лидер в онлайн търговият eBay като един от новите си спонсори. Сделката между двете страни е многогодишна, а след нея логата на компаният ще се появят на колите на Ландо Норис и Оскар Пиастри още за Гран При на Маями този уикенд.

Стартът в Маями ще бъде един от само четирите, в които брандингът на eBay ще се използва от Макларън в хода на сезон 2024. Другите три такива уикенда ще са на „Силвърстоун“, в Остин и в Лас Вегас.


„Макларън и eBay имат страхотна синергия и двете марки имат ангажираност към страстни групи от последователи. Нямаме търпени да започнем да се състезаваме с един от най-емблематичните онлайн търговци“, заяви главният изпълнителен директор на Макларън Зак Браун.

Макларън е вторият тим, който обявява голям спонсорски договор преди Гран При на Маями. По-рано това стори и Ферари, който обяви HP като своя нов генерален партньор.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558